dinsdag 25 november 2014

Foto van de Maand (Augustus 2014) Durven loslaten

Nu Lotte in 6 Gymnasium zit, komt het onvermijdelijke moment van durven loslaten. Er op vertrouwen dat er iets is blijven hangen van al die goedbedoelde adviezen. Dat je kind inmiddels echt wel weet hoe zij veilig de overkant bereikt.

Eindelijk helemaal alleen de grote wereld in. Ja,....alleen! Studeren en op kamers is natuurlijk leuk. Maar kan zij Bahh na al die jaren wel met een gerust hart bij ons achterlaten? Letten wij wel goed op dat hij niet met zijn rugzakje onder zo'n fluisterstille Prius terecht komt?
Kom op Lotte, wij zorgen echt wel goed voor onze huistrol. Maar het was heel lief van je om in de vakantie met Bahh nog een keer het oversteken van een weg te oefenen.

Hij heeft al jaren een OV-Chipkaart, dus wellicht staat hij in de toekomst voor de deur van je kamertje. Dan hopen wij dat hij daar niet struikelt over wat er bij jou op de grond slingert. Zal wel lukken. Thuis neemt hij ook al jaren foutloos die hindernisbaan op jouw kamer.

Snap je het trouwens na al die jaren? Trollen ruimen NIET op. Moet je zelf doen. Of er op gokken dat een geadopteerde huiskabouter het wel doet. Misschien iets voor je nieuwe thuis in Eindhoven,...?

Geen opmerkingen: